Џон Кејл во „Мезанин“

Една од креативните сили на Велветите во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел. Вечниот џентлмен и шизик, г-нот Џон Кејл!

Емисијата е емитувана на 24 јануари 2004, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *