Колаж од убави музики во „Мезанин“ 109

Како што кажува и самиот наслов, една медли емисија со домашни и странцки музички убавини. Ставајте слушалките и уживајте 😉

Емисијата е на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *