Дејвид Гилмур во „Мезанин“

Во 180-иот меѓупростор на Радио Равел, фокус врз новиот соло-албум на Дејвид Гилмур (Пинк Флојд).

Емисијата е емитувана на 24 јануари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *