„Phoenix“ во Мезанин

Во 179 издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус врз францускиот инди-бенд PHOENIX, имаат одличен албум!!! Загревање со Лемонхедс, Едиторс…

Емисијата е емитувана на 17 јануари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *