„Дина“ во „Мезанин“ 124

Разговор со Филип Јаневски за нивниот деби албум „Враќање кон светлината“ во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *