Домашни и светски филмски актуелности во „Филмополис“ 411

Тозија, Сатрапи, Ривс, Хонг Конг и актуелна документаристика во новото издание на магазинот на ТВ Телма.

Емисијата е емитувана на 15 октомври 2012 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *