Грејтес Схитс во јубилејниот „Мезанин“ 100

Сто емисии, сто двочасовни шоуа со ултра квалитетна музика, време е за прослава и за слушање на Грејтес хитс, или Грејтес шитс, како сакате. Бидете со нас на 96ФМ!

Убавите музики на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *