Hope Sandoval во Мезанин 07

Вечерашното седмо издание на „Мезанин“ се падна на 08 март, па затоа комплетно е посветено на женските вокали во современата музика. Една од нив е и вокалистката на бендот „Мази стар“, прекрасната Хоуп Сандовал, која е само еден мал дел од звукот во веќерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *