Пинк Флојд во „Мезанин“

Во осмото издание на меѓупросторот на Радио Равел, легендарните Пинк Флојд, но и нивната модерна реплика. Стиснете плеј за да дознаете за што се работи 😉

Емисијата е емитувана на 15 март 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *