Jonathan Richman во „Мезанин“

Откачениот музички фрик со новиот материјал во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел. Да го славиме животот со сите негови подеми и падови! Блек ен вајт! Јин-Јанг!

Емисијата е емитувана на 19 ноември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *