Kao da je bilo nekad… во „Мезанин“ 15

Компилацијата посветена на ЕКВ вечерва во целост во меѓупросторот на Радио Равел. Стеј тјунд 😉

Емисијата е емитувана на 10 мај 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *