Madredeus во „Мезанин“ 14

Мадредеус, Морчиба и еден куп чил-музика во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 26 април 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *