„КинеНова“ 2018 низ фотографии

И покрај сите турбуленции околу 3-то издание на „КинеНова“, фестивалот сепак покажа став и понуди многу квалитетна програма. Еве неколку фотографии од „Q&A“ сесиите со драгите фестивалски гости, чие присуство и филмски остварувања предизвикаа интерес кај гледачите: Ѓорче Ставревски (Исцелител), Аница Добра (Специјален гостин), Симеон Венциславов (Ага), Анте Томиќ (Устав на Р. Хрватска), Мартин Иванов и Ивица Димитријевиќ (Копање), Оливера Ќорвезироска и Стефан Сидовски (промотори на „Филмски град“).

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *