Легендарната „Француска кинотека“ во јубилејниот „Филмополис“ 500

Лека-полека стигнавме и до една фина бројка, 500-тата филмска емисија, која како што доликува, ја посветивме на легендарната „Француска Кинотека“ во Париз, која бевме во можност да ја посетиме во летото 2012 година.

За жал, ДВД-то со емисијата е гребнато и не може да се стави на Јутјуб, но погледнете го „Филмополис број 433“, се работи за истата содржина, затоа за јубилејната петстотка се одлучивме за реприза на оваа емисија, која на многумина гледачи им се допадна и одлично реагираа на социјалните мрежи 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *