Last expedition во „Мезанин“ 136

За жал, според најавата/одјавата, „експедицијата“ го одржа нивниот последен концерт. Вечерва им посветуваме простор на музичките херои од 90-те 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *