Нил Јанг во „Мезанин“

Во новото издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус на новиот албум со протестни песни на Нил Јанг, Living with war. За загревање, бендот Wilco.

Магазинот одеше во скопскиот етер на 27 септември 2006 година, на 96 мегахерц.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *