ЛП издание на „Мезанин“

ЛП издание во меѓупросторот на Радио Равел. Слушаме музика од плочи од екс-ЈУ и светската музичка сцена. Доријан Греј, Боје, Д Џем, Миранда секс гарден, Рамонс, Токин хедс, Дејви Боуви, Рејдиохед… Убавини!

Емисијата е емитувана на 07 февруари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *