Македонска музичка сцена 2007 во „Мезанин“

Во 217 издание на меѓупросторот на Радио Равел, музики од македонската музичка сцена во 2007 година: Беи д фиш, Пиколомини, Мугер Фугер, Дени те чува, Бадмингтонс…

Емисијата е емитувана во скопскиот етер на 26 декември, на 96 ФМ 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *