„Нувел ваг“ во Мезанин

Во ова издание на меѓупросторот на Радио равел, француската кавер-атракција „Нувел ваг“ со снимки од нивниот настап во Универзалната сала во Скопје, но и низ компилации по нивен избор.

216 емисија е емитувана на 19 декември 2007 година, секако, на 96 мегахерц 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *