Во 201 издание на меѓупросторот на Радио Равел, кул музика заокружена со триото Медески, Мартин и Вуд. Пред тоа, вовед со регето на г-нот Боби Марли.

Емисијата е емитувана на 20 јуни 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *