Реобединување на Монтипајтоновците

По 40 и кусур години, легендарните Монтипајтоновци се реобединија и настапуваат во живо, можеби и за последен пат.

Прилогот е емитуван во вестите на ТВ Телма на 20 јули 2014 година, за време на летото додека „Филмополис“ паузира.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *