Најлоши ЛП обвивки во историјата

Во новиве пост-пост-модерни времиња, најчесто обвивката ја продава содржината внатре, каква и да е таа, а најчесто е ужас. Во овој зафркантски пост ги гледаме некои од најлошите ЛП обвивки во историјата на современата музика, со надеж дека ќе измамат многу здрави насмевки 🙂 🙂 🙂

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *