Neocekivana sila… во „Мезанин“ 16

Албумот „Сунца“ на белградската супер група со долго име, вечерва во целост во меѓупросторот на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 17 мај 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *