Обојени програм во „Мезанин“

Прекрасниот новосадски бенд со нов материјал. Радости!!!

Емисијата е емитувана на 25 март 20090 година, на Радио Равел.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *