Пласибо кавер во „Мезанин“

Во 205 издание на меѓупросторот на Радио Равел, кавер верзии на познати теми од Пласибо. Уживајте!

Емисијата е емитувана на 19 септември 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *