Ретро „Филмополис“ 261

Во оваа епизода на магазинот, преглед на случувањата во македонската кинематографија во првата половина половина од 2009 година. Главни улоги: Марија Џиџева, Атанас Георгиев, Иво Трајков, Ѓорче Ставревски…

Емисијата во целост на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *