„Смешинг пампкинс“ во Мезанин

Во последното ноемвриско издание во 2007 година, емисија посветена на мојот омилен чикашки бенд Смешинг пампкинс, по повод излегувањето на нивниот нов албум „Zeitgeist“, кој, секако, го слушаме во целост во вториот дел од емисијата.

Иако 28 ноември треба да биде последниот термин за емисијата овој месец, поради одржувањето на „Ноќите на Радио Равел“ во Мала станица, за кои зборувам во воведот на магазинот, следното издание е поместено за 05 декември.

А сега, дами и господа, мистер Били Корган енд компани. Уживајте 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *