Таг архива: елбоу

Елбоу во „Мезанин“

Во последното априлско издание на меѓупросторот на Радио Равел, новиот албум на Британците Elbow. За загревање, многу музики од Spiritualized, Jonathan Richman, American music club, Lambchop, Bonnie Prince Billy…

Читај повеќе

Нил Јанг во „Мезанин“ 35

Новиот албум „Гриндејл“ на рокенрол-ветеранот во фокус во вечерашниот меѓупросторот на Радио Равел. Но, и Елбоу со новиот материјал.

Читај повеќе

Елбоу во „Мезанин“

Во 31 издание на меѓупросторот на Радио Равел, доминација на британската современа сцена. Хероите од Б’ри, Елбоу, имаат нов албум. Стеј тјунд 😉

Читај повеќе