Елбоу во „Мезанин“

Во 31 издание на меѓупросторот на Радио Равел, доминација на британската современа сцена. Хероите од Б’ри, Елбоу, имаат нов албум. Стеј тјунд 😉

Емисијата е емитувана на 04 октомври 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *