Нил Јанг во „Мезанин“ 35

Новиот албум „Гриндејл“ на рокенрол-ветеранот во фокус во вечерашниот меѓупросторот на Радио Равел. Но, и Елбоу со новиот материјал.

Емисијата е емитувана на 08 ноември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *