Таг архива: ехо

4. Ехо фестивал во „Филмополис“ 459

Се’ за новото, четврто издание на фестивалот на планински филм од интервјуто со Александар Зарапчиев во новото издание на филмскиот магазин на ТВ Телма.

Читај повеќе

„Ехо“ во „Филмополис“ 414

Разговор со Александар Зарапчиев за третото издание на Фестивалот на планински филм.

Читај повеќе