„Ехо“ во „Филмополис“ 414

Разговор со Александар Зарапчиев за третото издание на Фестивалот на планински филм.

Емисијата е емитувана на 12 ноември 2012 година, на ТВ Телма.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *