Таг архива: интерпол

NIN, Arctic monkeys & Interpole во „Мезанин“

Најн инч неилс во меѓупросторот на Радио Равел, но прво загревање со Арктик манкис и Интерпол, но и со Бет Гибонс. Уф!

Читај повеќе

Interpol во „Мезанин“ 104

Доволно темни за да ги споредат со Џој дивижн, доволно модерни за да фураат свој звук. Дами и господа, во вечерашниот фокус неизбежните њујоршки даркери „Интерпол“.

Читај повеќе