Таг архива: канда коџа и небојша

Канда, Коџа и Небојша во „Мезанин“

Фантастичниот српски бенд ни гостува во Скопје, па токму затоа фокусот на емисијата е врз нивната музика, особено на новиот албум „Девети живот“.

Читај повеќе