Таг архива: колаж

Марк Ланеган во „Мезанин“

Во 190 издание на меѓупросторот на Радио Равел, колаж од нови музики. На стартот простор за генијалецот со темен вокал, Марк Ланеган, затоа фигурира и во насловот.

Читај повеќе

Колаж од убави музики во „Мезанин“ 109

Како што кажува и самиот наслов, една медли емисија со домашни и странцки музички убавини. Ставајте слушалките и уживајте 😉

Читај повеќе