Таг архива: крчма

Крчма 2023!

Пред крајот од годината вообичаено се сумираат резултатите. Во светот се разгоре уште една ново-стара војна, кај нас секојдневно минуваме низ различни колективни трауми, дочекав да ја доживеам и најгрдата неправда на професионален план досега, но и покрај се’, сакам на работите да гледам од ведрата страна на животот. Зашто, како беше она: „Иде Дунав, ризик јак, мила душа, и да погинеш, колко можеш ќе се спасеш“. 🙂

Еве ги убавите моменти кои ја обележаа 2023:

Читај повеќе