Таг архива: кул

Еклектично издание на „Мезанин“

Во последното издание за оваа сезона, избор на прекрасни кул музики: Симон Трчевски, Balanesqu quartet, Air… Enjoy yourself!

Читај повеќе

Во 201 издание на меѓупросторот на Радио Равел, кул музика заокружена со триото Медески, Мартин и Вуд. Пред тоа, вовед со регето на г-нот Боби Марли.

Читај повеќе