Еклектично издание на „Мезанин“

Во последното издание за оваа сезона, избор на прекрасни кул музики: Симон Трчевски, Balanesqu quartet, Air… Enjoy yourself!

Емисијата е емитувана на 27 јуни 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *