Таг архива: лембчоп

Lambchop во „Мезанин“

Курт Вагнер и неговите пријатели од бендот се вечерашни наши и Ваши херои во меѓупросторот на Радио Равел.

Читај повеќе

„Лембчоп“ во Мезанин

Новиот албум на хероите од Нешвил насловен „Damaged“, во целост, на задоволство на фановите на магазинот. Загревање со Тиндерстикс 😉

Читај повеќе