Lambchop во „Мезанин“

Курт Вагнер и неговите пријатели од бендот се вечерашни наши и Ваши херои во меѓупросторот на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 29 октомври 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *