Таг архива: лури

Lounge lizards во „Мезанин“ 40

Мистер Џон Лури и неговата банда „Лаунџ лизардс“ во вечерашниот меѓупростор на Радио равел. Но и Нилс Петер Молваер, кој растури на СЏФ пред два месеци.

Читај повеќе