Таг архива: обојени програм

Kanda, Kodza i Nebojsa во „Мезанин“ 129

„Prekidi stvarnosti“ е одличен албум на Белграѓаните Канда, Коџа и Небојша, но во вториот дел и новиот материјал на Новосаѓаните Обојени програм.

Читај повеќе