The Residents во „Мезанин“

Најмистериозниот бенд во современата музика и во нашиот град. Пред тоа, Обојени програм!!!

Емисијата е емитувана на 12 ноември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *