Таг архива: рестроспектива

Ретроспективен „Мезанин“ 2003

Во првото издание на меѓупросторот на Радио Равел, на 04 јануари правиме ретроспектива на албумите кои сметаме дека беа вредни за слушање во изминатата година. Стартуваме со мистер Лаврбој, г-нот Ник Кејв.

Читај повеќе