Ретроспективен „Мезанин“ 2003

Во првото издание на меѓупросторот на Радио Равел, на 04 јануари правиме ретроспектива на албумите кои сметаме дека беа вредни за слушање во изминатата година. Стартуваме со мистер Лаврбој, г-нот Ник Кејв.

Емисијата е емитувана на 04 јануари 2004 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *