Таг архива: смешинг пампкинс

„Смешинг пампкинс“ во Мезанин

Во последното ноемвриско издание во 2007 година, емисија посветена на мојот омилен чикашки бенд Смешинг пампкинс, по повод излегувањето на нивниот нов албум „Zeitgeist“, кој, секако, го слушаме во целост во вториот дел од емисијата.

Читај повеќе