Таг архива: њу ордер

„LP fight“: John Coltrane vs New order

Човек во вакви стегнати времиња треба да си го направи кеифот, нели, бидејќи само тоа и останува. Затоа викендов се подновив со две плочи 😊

Читај повеќе

New order во „Мезанин“ 114

Беа Џој дивижн, па се претворија во Њу ордер, и повеќе ништо не беше исто. Манчестерските херои имаат нов албум, вечерва го преслушуваме во целост.

Читај повеќе