Таг архива: џејнс адикшн

Janes addiction во „Мезанин“ 28

Мадрфакин Пери Фарел и компанија по 10 години се враќа на сцената со одличниот албум „Стрејс“. Во вториот дел, новиот бенд на Били Корган, Zwan.

Читај повеќе