Janes addiction во „Мезанин“ 28

Мадрфакин Пери Фарел и компанија по 10 години се враќа на сцената со одличниот албум „Стрејс“. Во вториот дел, новиот бенд на Били Корган, Zwan.

Eмисијата е емитувана на 20 септември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *