Talvin Singh во „Мезанин“ 18

Мадредеус во Скопје на ОФФест + еден куп квалитетни музики, меѓу кои и оние на Нитин Сони и Талвин Синг, во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Are we OK!?

Емисијата е емитувана на 31 мај 2003, на 96 ФМ:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *